Webinarii despre beneficiile vitaminei D pentru sănătate

23 feb. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională “Biofactori pentru sănătate” sub sloganul “50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Scopul campaniei și cui se adresează

Campania educațională “Biofactori pentru sănătate” a debutat în ianuarie 2021 și aduce în prim-plan atât specialiștilor din domeniul sănătății, cât și a pacienților și publicului larg, informații medicale din cele mai recente studii.

În cadrul unor webinarii succesive se vor prezenta biofactorii care ajută la menținerea stării de sănătate sau la dobândirea ei, scoțând în evidență și potențialele beneficii în lupta cu virusul pandemic. Vitamina D este un biofactor cu beneficii multiple și a fost tema centrală a primelor 4 webinarii.

Ce sunt biofactorii?

Pentru funcționarea normală a organismului avem nevoie de o serie de substanțe esențiale, care sunt denumite nutrienți esențiali sau biofactori. Astfel, biofactorii includ vitamine, minerale și oligoelemente, precum vitamina C, vitamina D, magneziul, zincul și multe altele.

Rolul biofactorilor este esențial în menținerea echilibrului intern al organismului. În ultimii ani, tot mai multe studii au demonstrat beneficiile multiple ale acestora în menținerea sănătății și chiar în prevenția sau tratamentul unor boli.

Unde poți viziona înregistrările webinariilor anterioare

• “Luna vitaminei D” a dat startul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății a avut loc în data de 14 ianuarie 2021. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi AICI.

•  Februarie a fost “Tot luna vitaminei D”, continuând seria de webinarii educaționale.

Înregistrarea webinarului dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, care s-a desfășurat în data de 11 februarie 2021, o poți găsi AICI.

Seria webinariilor despre vitamina D este încheiată printr-un webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, care a avut loc în data de 18 februarie 2021. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Mai mult, mai jos poți viziona spotul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This