Zincul și vitamina C: preparate uzuale și rolul în fiziologia, metabolismul și patologia umană

4 mart. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

În luna martie 2021, aducem în atenția dumneavostră doi biofactori esențiali – zincul și vitamina C. Primul webinar al lunii este dedicat profesioniștilor în domeniul sănătății și se va desfășura joi, 11 martie 2021, începând cu ora 19:00.

Așa cum v-am obișnuit până acum, domnul Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu echipa sa vin alături de noi pentru a evidenția rolul și importanța biofactorilor în menținerea sănătății și în tratamentul unor boli.

Înscrierile la acest webinar se fac AICI.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Anca Crăciun, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Rolul zincului și a vitaminei C în fiziologie și metabolism”

Vitamina C joacă un rol important în buna funcționare a funcțiilor biologice, precum susținerea producției de colagen și contribuie la sănătatea vaselor de sânge, ligamentelor, sistemului osos, sistemului imunitar și a pielii. Pe de altă parte, zincul joacă un rol important în formarea oaselor, creșterea fătului și a copilului, ajută funcțiile cerebrale, susține sistemul imunitar și influențează maturarea spermatozoizilor și motilitatea acestora.

2. Conf. Univ. Dr. Farm. Gabriela Tătărîngă, Facultatea de Farmacie, UMF „Grigore T. Popa” Iași – “Preparate uzuale de vitamina C și zinc”

Care sunt formele de vitamina C și zinc fabricate în Germania în casa Wӧrwag? Cum sunt fabricate acestea la standarde GMP? Acestea sunt întrebările de la care pornește discuția despre beneficiile biofactorilor Wӧrwag Pharma.

3. Prof. Dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Rolul zincului și a vitaminei C în patologia umană”

Zincul și vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea stresului oxidativ. Sistemul imunitar are nevoie de un nivel optim de zinc și vitamina C, care să îl ajute în lupta împotriva bacteriilor și virusurilor. Astfel, combinația dintre zinc și vitamina C asigură un efect sinergic, crescând eficiența sistemului imunitar.

Profită de această oportunitate pentru a te informa de la cei mai buni! Investește în dezvoltarea ta profesională! Fii mai aproape de pacienții tăi!

Despre campania educațională “Biofactori pentru sănătate

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită – “Biofactori pentru sănătate” sub sloganul “50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Compania germană Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Campania este adresată atât profesioniștilor în domeniul sănătății, cât și publicului larg.

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This