Funcționarea normală a sistemului imunitar depinde de o serie de minerale și vitamine esențiale pentru organism.

Zinkit Immun, Centricor și Vitagamma de la Wörwag Pharma susțin sănătatea organismului prin asigurarea necesarului zilnic de zinc, vitamina C și vitamina D.

Împreună, cele trei produse formează o combinație puternică și eficientă de micronutrienți care contribuie la buna funcționare a organismului.

Această combinație se numește Gamma de Imunitate.

Nevoia unui sistem imunitar sănătos

Sistemul imunitar este cel răspunzător de apărarea organismului împotriva atacurilor venite din partea bacteriilor, virusurilor, fungilor sau toxinelor și ajută la eliminarea elementelor străine și a celulelor maligne din organism.

Atunci când sistemul imunitar este slăbit din cauza unor carențe de vitamine și minerale sau din cauza unui stil de viață alert și mai puțin sănătos, organismul se îmbolnăvește. Pentru a evita acest lucru, corpul are nevoie și de aportul necesar de micronutrienți care să-l ajute în lupta împotriva agenților patogeni.

Datorită combinației de zinc, vitamina C și vitamina D, Gamma de Imunitate Wörwag ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar și contribuie la recăpătarea și menținerea sănătății organismului.

Zinkit Immun

Zinkit Immun este recomandat pentru întreaga familie prin combinația ideală de zinc și vitamina C. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și, în acest fel, sprijină sănătatea și starea de bine a organismului de-a lungul întregului an.

Centricor

Centricor asigură necesarul zilnic de vitamina C, contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și favorizând absorbția fierului. Se folosește atât pentru întărirea sistemului imunitar, cât și pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Vitagamma

Vitagamma susține menținerea unui nivel sănătos al vitaminei D3 în organism. Influențează în mod pozitiv potențialul energetic al organismului, activitatea sistemului imunitar, asimilarea calciului și rezistența oaselor, dar și starea emoțională.

Wörwag Pharma – Competență în biofactori

Wörwag Pharma este o companie farmaceutică germană cu prezență internațională, fondată în 1971 de către farmacistul Fritz Wörwag. Anul acesta sărbătorește 50 de ani de existență și continuă să își ducă la îndeplinire misiunea de a îmbunătăți sănătatea organismului.

Din anul 1998, compania este activă și în România, remarcându-se prin calitate, perseverență și loialitate față de consumatori și parteneri.

Paleta de produse a Wörwag Pharma cuprinde atât medicamente eliberate cu prescripție medicală și medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, cât și suplimente alimentare.

Compania este specializată în biofactori, substanțe esențiale în funcționarea normală a organismului uman, printre care se numără vitaminele, mineralele, oligoelementele și alte substanțe similare vitaminelor. Astfel, Wörwag Pharma oferă persoanelor conștiente de importanța sănătății lor soluții eficiente în prevenția și tratarea afecțiunilor asociate stilului de viață.