Totul despre vitamina D, cu Prof. Dr. Nicolae Hâncu și echipa sa

15 feb. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Vitamina D(e) la soare – din nou în lumina reflectoarelor

Sub sloganul “50 de ani. Împreună pentru sănătate,” cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită – “Biofactori pentru sănătate”.

Compania germană Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Așa cum v-am obișnuit, profesorul emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu doamna Dr. Anca Crăciun vin alături de noi pentru a scoate în evidență rolul și importanța biofactorilor în menținerea sănătății și în tratamentul unor boli.

Luna aceasta readucem în lumina reflectoarelor vitamina D printr-un nou webinar dedicat publicului larg și care se va desfășura joi, 18 februarie 2021, ora 19:00. Fiind una dintre cele mai importante substanțe nutritive de care organismul are nevoie pentru a rămâne sănătos, aducem noi informații avizate medical din cele mai recente studii de specialitate.

Vei putea urmări live acest webinar pe pagina de  Facebook Pacientul 2.0  sau pe  Facebook Wӧrwag Pharma România  și  Facebook Biofactori.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Crăciun Anca, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Rolul vitaminei D în bolile osteo-articulare”

Rolul major al vitaminei D este de a regla nivelurile de calciu și fosfor din sânge, elemente esențiale pentru sănătatea oaselor. Vitamina D asimilează calciul și fosforul la nivelul intestinului subțire, apoi sângele transportă aceste elemente și le fixează în oase și în dinți, rezultând o mineralizare osoasă corectă.

2. Prof. Dr. Hâncu Nicolae, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Rolul vitaminei D în bolile cardiovasculare și imunologie”

Vitamina D joacă un rol în aproape toate procesele din organismul nostru. Numeroase studii au demonstrat faptul că deficitul de vitamină D este asociat cu boli cardiovasculare, boli imune, boli osoase și rezistența la insulină.

Unde poți viziona înregistrările webinariilor anterioare

• “Luna vitaminei D” a dat startul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul medical a avut loc în data de 14 ianuarie 2021. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi AICI.

•  Februarie este “Tot luna vitaminei D”, continuând seria de webinarii educaționale.

Înregistrarea webinarului dedicat profesionștilor din domeniul medical, care s-a desfășurat în data de 11 februarie 2021 o poți găsi AICI.

Profită de această oportunitate de a învăța de la cei mai buni experți în domeniu! Investește în sănătatea ta și a celor din jur!

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This