Rolul vitaminei D în menținerea sănătății

18 ian. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în domeniul farmaceutic, Wӧrwag Pharma dă startul unei serii de webinarii educaționale gratuite – “Biofactori pentru sănătate”.

Compania Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Profesorul Emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu echipa sa vine alături de noi pentru a explica rolul și importanța biofactorilor în menținerea sănătății și în tratamentul unor boli.

Vă invităm cu drag să participați la primul webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, în care celebrăm Luna Vitaminei D.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Crăciun Anca – “Vitaminei D pentru sănătate”

Vitamina D este acea vitamină care ajută calciul și fosforul să fie asimilate mai bine, având rol principal în formarea și menținerea oaselor puternice. Poate avea un rol important și în menținerea funcției muculare și în întărirea sistemului imunitar, susțin experitii în cele mai recente studii.

2. Prof. Dr. Hâncu Nicolae – “Vitamina D în pandemia de COVID-19 – Potențiale beneficii”

Vitamina D joacă un rol în aproape toate procesele din organismul nostru și poate susține sănătatea sistemului imunitar. Referitor la COVID-19, studiile observaționale au demonstrat că morbiditatea și mortalitatea ar putea fi mai crescute în caz de deficiență de vitamina D.

Profită de această oportunitate de a învăța de la cei mai buni experți în domeniu. Investește în sănătatea ta și a celor din jur!

Vei putea urmări live acest webinar pe pagina de Facebook Pacientul 2.0 sau pe Facebook Wӧrwag Pharma România și Facebook Biofactori

P.S. Spotul acestei campanii educaționale poate fi vizionat mai jos. Te așteptăm cu drag la webinarul de joi, 21 ianuarie 2021, începând cu ora 19.

Share This