Luna vitaminei D: webinarii pentru medici, pacienți și publicul larg

29 ian. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională “Biofactori pentru sănătate” sub sloganul „50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Scopul campaniei și cui se adresează

Această campanie educațională a debutat în ianuarie 2021 cu două webinarii dedicate vitaminei D și este adresată atât specialiștilor din domeniul sănătății, pacienților, cât și publicului larg.

În cadrul unor evenimente online succesive se vor prezenta biofactorii care ajută la menținerea stării de sănătate sau la dobândirea ei, scoțând în evidență și potențialele beneficii în lupta cu virusul pandemic.

Ce sunt biofactorii de fapt?

Cu toții știm că pentru funcționarea normală a organismului avem nevoie de substanțe esențiale, precum vitamine, minerale și oligoelemente. Însă, în ultimii ani, numeroase studii au demonstrat multiple beneficii în menținerea sănătății și chiar în tratamentul unor boli.

Biofactorii sunt reprezentați de către micronutrienți, în special vitamine și minerale, la care se adaugă și alți compuși similari. Toate acestea joacă un rol vital în organismul uman atât pentru buna sa funcționare, cât și pentru susținerea calității vieții.

Corpul produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, însă multe trebuie să fie obținute din alimentația zilnică. Însă, de cele mai multe ori, datorită alimentației dezechilibrate și scăderii calității nutriționale a multor produse pe care le consumăm zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată.

Unde poți viziona înregistrările webinariilor anterioare

Pe platforma emc.formaremedicala.ro a avut loc primul webinar din această campanie. A fost difuzat în data de 14 ianuarie 2021, fiind dedicat profesioniștilor din domeniul medical. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Apoi, cu celălalt partener al campaniei, Pacientul 2.0, am ținut un webinar gratuit dedicat celor interesați de a dobândi noi informații avizate medical despre menținerea sănătății. Acest webinar s-a desfășurat live în data de 21 ianuarie 2021, iar înregistrarea o poți găsi AICI.

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This