Webinarii gratuite despre beneficiile acidului alfa lipoic în sănătate

19 mai 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Ești dornic să afli infomații avizate medical despre beneficiile acidului alfa lipoic în sănătate?

Te invităm să citești în continuare acest articol pentru a afla ce sunt biofactorii (acidul alfa lipoic fiind unul dintre ei) și cum ne ajută în redobândirea sau menținerea sănătății. În plus, vei afla și unde poți vizona înregistrările celor două webinarii despre acidul alfa lipoic, care s-au desfășurat în această lună, în cadrul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Ce sunt biofactorii?

Biofactorii sunt substanțe esențiale organismului uman atât pentru funcționarea sa normală, cât și pentru susținerea calității vieții. Printre aceștia regăsim vitaminele, mineralele și oligoelementele, cum ar fi magneziul, zincul, vitamina D, precum și substanțe similare vitaminelor, cum ar fi acidul alfa lipoic.

Chiar dacă organismul uman produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, marea majoritate a biofactorilor trebuie să-i obținem din alimentația zilnică. Însă, de cele mai multe ori, datorită alimentației dezechilibrate și scăderii calității nutriționale a multor produse pe care le consumăm zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată. În plus, atunci când apar anumite deficite ale unor biofactori în organism, anumiți biofactori, în concentrații mari, pot avea efect terapeutic.

Scopul campaniei și cui se adresează

Compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită “Biofactori pentru sănătate” cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, sub sloganul „50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Campania “Biofactori pentru sănătate” a debutat în luna ianuarie 2021 și este dedicată atât profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, farmaciști), cât și pacienților, aparținătorilor și publicului larg. În cadrul unor evenimente online succesive, domnul Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu impreună cu echipa sa, prezintă biofactorii care ne ajută să ne menținem o bună sănătate, scoțând în evidență potențialele beneficii ale acestora în lupta cu noul coronavirus.

Biofactorul prezentat în webinariile acestei luni:

• Luna mai s-a intitulat “Luna acidului alfa lipoic”.

Webinarul dedicat medicilor și farmaciștilor s-a desfășurat în data de 6 mai 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

Înregistrarea webinarului dedicat pacienților, care a avut loc în data de 13 mai 2021, o poți găsi AICI.

În luna iunie, urmează să fie organizate cele două webinarii prin care se încheie campania educațională, în care se vor prezenta alți biofactori: silimarina și vitamina D.

P.S. Te așteptăm cu drag la ultimele webinarii ale campaniei educaționale “Biofactori pentru sănătate”! Află data următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This