Webinarii educaționale gratuite despre rolul biofactorilor

26 apr. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Vrei să afli mai multe informații despre biofactori (vitamine, minerale, oligoelemente) și rolul lor în menținerea sau dobândirea sănătății?

Citește în continuare acest articol pentru a afla cum ne ajută biofactorii pentru a ne menține o bună sănătate, dar și unde poți vizualiza înregistrările celor 8 webinarii, care s-au desfășurat până acum în cadrul campaniei educaționale “Biofactori pentru sănătate”.

Scopul campaniei și cui se adresează

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională “Biofactori pentru sănătate” sub sloganul „50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Campania educațională “Biofactori pentru sănătate” a debutat în luna ianuarie 2021. În cadrul unor evenimente online succesive dedicate atât profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, farmaciști), cât și pacienților și publicului larg, se prezintă biofactorii care ajută la menținerea stării de sănătate sau la dobândirea ei, scoțând în evidență și potențialele beneficii în lupta cu virusul COVID-19.

Ce sunt biofactorii?

Mineralele, alături de vitamine și alți compuși similari, au un rol foarte important pentru buna funcționare a organismului, cât și pentru susținerea calității vieții. Din acest motiv, aceste substanțe sunt denumite nutrienți esențiali sau biofactori.

La nivel global, Organizația Mondială a Sănătății estimează că peste 2 miliarde de oameni ar avea deficiențe ale unor micronutrienți. Astfel, chiar dacă organismul produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, multe trebuie să fie obținute din alimentația zilnică. Însă, de cele mai multe ori, datorită alimentației dezechilibrate și scăderii calității nutriționale a multor produse pe care le consumăm zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată.

Biofactorii prezentați în webinariile anterioare

• “Luna vitaminei D” a dat startul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății a avut loc în data de 14 ianuarie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Februarie a fost “Tot luna vitaminei D”, continuând seria de webinarii educaționale.

Înregistrarea webinarului dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, care s-a desfășurat în data de 11 februarie 2021, o poți găsi  AICI.

Seria webinariilor despre vitamina D este încheiată printr-un webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, care a avut loc în data de 18 februarie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Luna martie a fost “Luna zincului și vitaminei C”.

Webinarul dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății s-a desfășurat în data de 11 martie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

A fost urmat de webinarul dedicat publicului larg pe care l-am ținut în data de 18 martie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

“Luna magneziului” s-a desfășurat în luna aprilie.

Înregistrarea webinarului care s-a desfășurat în data de 15 aprilie 2021, fiind dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, o poți găsi  AICI.

Apoi, în data de 22 aprilie 2021, a urmat webinarul dedicat pacienților și publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

Urmează să fie organizate încă 4 webinarii în aceeași campanie: două despre acidul alfa lipoic în luna mai, iar alte două despre silimarină și vitamin D în luna iunie.

P.S. Te așteptăm cu drag la următoarele webinarii! Află data și tematica următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This