Sănătatea ficatului este sănătatea noastră – Episodul 1 – webinar pentru profesioniștii în domeniul sănătății

23 iun. 2022 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că Wӧrwag Pharma dă startul unei noi serii de webinarii educaționale gratuite dedicate sănătății ficatului. Domnul Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu doamna Prof. Univ. Dr. Cornelia Bala vin alături de noi pentru a explica pe înțelesul fiecăruia, atât al profesioniștilor în domeniul sănătății, cât și al pacienților, rolul și importanța menținerii sănătății ficatului, precum și managementul și abordarea terapeutică a diferitelor boli hepatice.

Compania germană Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Proiectul “Sănătatea ficatului este sănătatea noastră” debutează pentru profesioniștii în domeniul sănătății, marți, 28 iunie 2022, ora 19:00. Primul webinar din această serie aduce în atenția medicilor și farmaciștilor abordarea multidisciplinară a bolilor hepatice în noua eră a hepatologiei europene. Înscrierile la acest webinar se fac AICI.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Prof. Univ. Dr. Cornelia Bala, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Abordarea multidisciplinară a bolilor hepatice”

Steatoza hepatică și boala ficatului gras non-alcoolic sunt afecțiuni care apar frecvent și de multe ori sunt asociate cu alte boli cronice, astfel că pentru diagnostic și tratament precoce se recomandă abordarea multidisciplinară. Abordarea holistică implică colaborarea multidisciplinară dintre nutriționiști, medici diabetologi, endocrinologi, cardiologi, medici de familie, interniști, gastroenterologi și pediatri. Recent, recomandările publicate afirmă că managementul precoce poate și trebuie făcut la nivelul specialiștilor care îngrijesc pacienții cu afecțiuni care cresc riscul de boli hepatice metabolice, iar gastroenterologii, mai ales în cazurile grave, iau măsuri în aceste circumstanțe.

2. Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Noua eră a hepatologiei europene”

Abordarea multidisciplinară a bolilor hepatice împreună cu educația pentru sănătate a populației, formează noua eră a hepatologiei europene. Activitățile multidisciplinare implică participarea gastroenterologilor împreună cu alte specialități, unde steatoza hepatica și boala ficatului gras non-alcoolic sunt frecvent întâlnite.

Profită de această oportunitate pentru a te informa de la cei mai buni! Investește în dezvoltarea ta profesională! Fii mai aproape de pacienții tăi!

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactorii și bolile metabolice”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This