Importanța și rolul vitaminelor în sănătatea îmbătrânirii

21 sept. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

În cadrul campania educațională “Biofactorii în decada îmbătrânirii sănătoase”, luna septembrie este dedicată vitaminelor.

Rolul vitaminelor esențiale în sănătatea îmbătrânirii va fi tema centrală a webinarului dedicat publicului larg care va avea loc joi, 23 septembrie 2021, începând cu ora 19:00.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Anca Crăciun, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Rolul vitaminelor B1, B6, B12 și vitaminei D în procesul de îmbătrânire””

Odată cu îmbătrânirea apar în organism procese de declin inevitabil. Vitaminele joacă un rol important în prevenirea accelerării acestor fenomene, cât şi în îmbunătăţirea calităţii vieţii. Studierea procesului de îmbătrânire ia în calcul nu numai durata vieţii, ci şi capacitatea ei productivă prin păstrarea abilităților funcționale, a capacităților mentale, a posibilității de a interacționa cu semenii, de a fi creativi și utili familiei și societății.

2. Prof. Dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Rolul vitaminelor B1, B6, B12 și vitaminei D în afecțiunile asociate vârstnicului”

Dintr-o serie de considerente care țin de modificările structural și funcționale instalate odată cu înaintarea în vârstă, precum și contextual socioeconomic, vârstnicii sunt predispuși la deficite nutriționale multiple, inclusiv vitaminice. De exemplu, persoanele peste 60 de ani pot dezvolta mai ușor deficit de vitamina B12 având în vedere macanismele complexe implicate în digestia, absorbția și metabolismul acestei substanțe.

Mai mult, fiind primul webinar dedicat publicului larg din cadrul campaniei educaționale gratuite “Biofactorii în decada îmbătrânirii sănătoase”, domnul Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu va prezenta conceptul healthy ageing.

Vei putea urmări live acest webinar pe pagina de Facebook Pacientul 2.0 sau pe Facebook Wӧrwag Pharma România și Facebook Biofactori.

Despre campania educațională „Biofactorii în decada îmbătrânirii sănătoase”

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma dă startul celei de-a doua serii de webinarii educaționale gratuite – “Biofactorii în decada îmbătrânirii sănătoase”.

Compania germane Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Profesorul Emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu echipa sa vin alături de noi pentru a explica pe înțelesul fiecăruia atât profesioniști în domeniul sănătății, cât și pacienți, rolul și importanța biofactorilor în menținerea sănătății și în tratamentul unor boli.

Profită de această oportunitate de a învăța de la cei mai buni experți în domeniul sănătății! Investește în sănătatea ta și a celor din jur!

Ne bucurăm că ați fost alături de noi în această campanie și că ați participat într-un număr atât de mare. Avem convingerea că ați investit eficient timpul dumneavoastră prin urmărirea acestor webinarii. Vă așteptăm cu drag și la acest ultim webinar!

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactorii în decada îmbătrânirii sănătoase”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This