Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vitamina D: preparate uzuale și rolul în bolile osteo-articulare, cardiovasculare și imunologie

11.februarie.2021 @ 19:00 - 20:00

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită – “Biofactori pentru sănătate” sub sloganul “50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Compania germană Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Profesorul emerit Dr. Nicolae Hâncu împreună cu echipa sa vin alături de noi pentru a scoate în evidență rolul și importanța biofactorilor în menținerea sănătății și în tratamentul unor boli. Așa cum v-am obișnuit, primul webinar al lunii este dedicat profesioniștilor în domeniuniul sănătății, urmat de webinarul dedicat pacienților și publicului larg.

Luna aceasta aducem din nou în atenția voastră vitamina D, cu un nou webinar care se va desfășura joi, 11 februarie 2021, începând cu ora 19:00. Fiind una dintre cele mai importante substanțe nutritive de care organismul are nevoie pentru a rămâne sănătos, aducem noi informații medicale din cele mai recente studii dedicate profesioniștilor în domeniul sănătății.

Înscrierile la acest webinar se fac AICI.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Crăciun Anca, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Rolul vitaminei D în bolile osteo-articulare”

Vitamina D este o componentă de bază pentru o multitudine de procese în organismul uman. Rolul principal al vitaminei D este de a interveni în metabolismul calciului și al fosforului, favorizând absorbția intestinală a acestora și depunerea lor la nivelul oaselor, sub forma unui complex fosfocalcic insolubil. Implicit, vitamina D aduce beneficii sistemului muscular și contribuie la menținerea sănătății dinților, unghiilor și părului.

2. Prof. Univ. Dr. Farm. Șaramet Gabriel, Prodecan al Facultății de Farmacie, UMF „Carol Davila” București – “Preparate uzuale de vitamina D”

Care sunt formele de vitamina D fabricate în Germania în casa Wӧrwag? Cum sunt fabricate acestea la standarde GMP? Acestea sunt întrebările de la care pornește discuția despre beneficiile vitaminelor Wӧrwag Pharma.

3. Prof. Dr. Hâncu Nicolae, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Rolul vitaminei D în bolile cardiovasculare și imunologie”

Vitamina D joacă un rol în aproape toate procesele din organismul nostru. Numeroase studii au demonstrat faptul că deficitul de vitamină D este asociat cu boli cardiovasculare, boli imune, boli osoase și rezistența la insulină. Conform studiilor, vitamina D stimulează producția reninei, iar în cazul unei deficiențe se instalează hipertensiunea arterială.

Profită de această oportunitate pentru a te informa de la cei mai buni! Investește în dezvoltarea ta profesională! Fii mai aproape de pacienții tăi!

Unde poți viziona înregistrările webinariilor anterioare

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul medical a avut loc pe platforma emc.formaremedicala.ro în data de 14 ianuarie 2021. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg pe canalul Pacientul 2.0. Înregistrarea acestui webinar o poți găsi AICI.

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube