Zincul și vitamina C în menținerea sănătății și potențialele beneficii în pandemia COVID-19

12 mart. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Luna martie 2021 este “Luna zincului și vitaminei C” în cadrul campaniei educaționale “Biofactori pentru sănătate”.

Un nou webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, va avea loc joi, 18 martie 2021, începând cu ora 19:00.

Webinarul are ca invitați și teme:

1. Șef Lucrări Dr. Crăciun Anca – “Rolul zincului și a vitaminei C în menținerea sănătății”

Vitamina C este probabil cel mai cunoscut micronutrient, deoarece ajută organismul să funcționeze normal pe mai multe fronturi. Pe lângă susținerea sistemului imunitar, are importante proprietăți, precum protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la sănătatea vaselor de sânge, ligamentelor, sistemului osos și a pielii.

Zincul este un mineral și, la fel ca vitamina C, susține sistemul imunitar și asigură protecția celulelor față de stresul oxidativ (radicali liberi). Mai este implicat în menținerea funcțiilor metabolice, a vederii, sănătatea oaselor, părului, unghiilor și a pielii. Astfel, zincul este esențial pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă.

2. Prof. Dr. Hâncu Nicolae, Membru de Onoare al Academiei Române – “Zincul și vitamina C în pandemia de COVID-19 – potențiale beneficii”

Asocierea zincului cu vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Numeroase studii au demonstrat că această asociere poate fi administrată cu succes în prevenirea și tratarea răcelii. Mai mult, cele mai recente studii de specialitate ne prezintă potențialele efecte benefice în pandemia COVID-19.

Vei putea urmări live acest webinar pe pagina de Facebook Pacientul 2.0 sau pe Facebook Wӧrwag Pharma România și Facebook Biofactori.

Despre campania educațională “Biofactori pentru sănătate

Sub sloganul “50 de ani. Împreună pentru sănătate,” cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită – “Biofactori pentru sănătate”

Compania germană Wӧrwag Pharma are o experiență bogată în domeniul preparatelor farmaceutice cu conținut de biofactori (vitamine, minerale și oligoelemente), care aduc beneficii pacienților cu boli metabolice, neurologice și cardiovasculare.

Profită de această oportunitate de a învăța de la cei mai buni experți în domeniu! Investește în sănătatea ta și a celor din jur!

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii! Fii alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This