Webinarii gratuite despre biofactori pentru medici, farmaciști și publicul larg

24 mart. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )


Îți dorești să afli mai multe informații despre rolul biofactorilor (vitamine, minerale, oligoelemente) în sănătate? Campania educațională “Biofactori pentru sănătate”, organizată de Wӧrwag Pharma, a demarat în ianuarie 2021, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate a companiei.

În cadrul campaniei, până acum s-au desfășurat 6 webinarii cu tematici diferite. Dacă nu ai reușit să le urmărești live, te invităm să citești mai departe ca să descoperi unde poți viziona înregistrările.

Ce sunt biofactorii?

Biofactorii sunt substanțe esențiale atât pentru funcționarea normală a organismului, cât și pentru susținerea calității vieții. Aceștia sunt reprezentați de către micronutrienți, în special vitamine, minerale și oligoelemente, la care se adaugă și alți compuși similari.

Chiar dacă corpul produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, multe trebuie să fie obținute din alimentația zilnică. Însă, de cele mai multe ori, datorită alimentației dezechilibrate și scăderii calității nutriționale a multor produse pe care le consumăm zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată.

Atunci când apar anumite deficiențe ale unor biofactori în organism, acestea pot avea consecințe severe asupra sănătății.

Scopul campaniei și cui se adresează

Campania educațională “Biofactori pentru sănătate” a debutat în luna ianuarie 2021 și este destinată atât profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, farmaciști), cât și pacienților și publicului larg.

În cadrul unor evenimente online succesive se prezintă biofactorii care ajută la menținerea stării de sănătate sau la dobândirea ei, scotând în evidență și potențialele beneficii în lupta cu virusul COVID-19.

Biofactorii prezentați în primele 3 luni ale campaniei (webinariile anterioare)

• “Luna vitaminei D” a dat startul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății a avut loc în data de 14 ianuarie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Februarie a fost “Tot luna vitaminei D”, continuând seria de webinarii educaționale.

Înregistrarea webinarului dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, care s-a desfășurat în data de 11 februarie 2021, o poți găsi  AICI.

Seria webinariilor despre vitamina D este încheiată printr-un webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, care a avut loc în data de 18 februarie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Luna martie este “Luna zincului și vitaminei C”.

Webinarul dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății s-a desfășurat în data de 11 martie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

A fost urmat de webinarul dedicat publicului larg pe care l-am ținut în data de 18 martie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

P.S. Te așteptăm cu drag la următoarele webinarii! Află data și tematica următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This