Webinarii gratuite despre beneficiile biofactorilor pentru sănătate

25 iun. 2021 | Evenimente online

Timp De citit: ( Număr de cuvinte: )

Esți dornic să afli infomații avizate medical sau să-ți aprofundezi cunoștințele despre rolul biofactorilor (vitamine, minerale, oligoelemente) în menținerea sănătății?

Te invităm să citești în continuare acest articol pentru a afla ce sunt biofactorii și cum ne ajută în redobândirea sau menținerea sănătății. În plus, vei afla și unde poți vizona înregistrările celor 12 webinarii cu tematici diferite, care s-au desfășurat în cadrul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Ce sunt biofactorii?

Biofactorii sunt substanțe esențiale organismului uman atât pentru funcționarea sa normală, cât și pentru susținerea calității vieții. Printre aceștia regăsim vitaminele, mineralele și oligoelementele, cum ar fi magneziul, zincul, vitamina D, precum și substanțe similare vitaminelor (de exemplu acidul alfa lipoic), acizi grași și extracte vegetale secundare (silimarina).

Chiar dacă organismul uman produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, marea majoritate a biofactorilor trebuie să-i obținem din alimentația zilnică. Însă, de cele mai multe ori, datorită alimentației dezechilibrate și scăderii calității nutriționale a multor produse pe care le consumăm zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată. În plus, atunci când apar anumite deficite ale unor biofactori în organism, anumiți biofactori, în concentrații mari, pot avea efect terapeutic.

Scopul campaniei și cui se adresează

Compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită “Biofactori pentru sănătate” cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, sub sloganul „50 de ani. Împreună pentru sănătate.”

Campania “Biofactori pentru sănătate” a debutat în luna ianuarie 2021 fiind dedicată atât profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, farmaciști), cât și pacienților, aparținătorilor și publicului larg. În cadrul unor evenimente online succesive, domnul Prof. Emerit Dr. Nicolae Hâncu impreună cu echipa sa, ne-au prezentat biofactorii care ne ajută să ne menținem o bună sănătate, scoțând în evidență potențialele beneficii în lupta cu virusul pandemic.

Biofactorii prezentați în webinariile gratuite

• “Luna vitaminei D” a dat startul campaniei “Biofactori pentru sănătate”.

Primul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății a avut loc în data de 14 ianuarie 2021. Medicii pot găsi înregistrarea AICI, iar farmaciștii AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Februarie a fost “Tot luna vitaminei D”, continuând seria de webinarii educaționale.

Înregistrarea webinarului dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, care s-a desfășurat în data de 11 februarie 2021, o poți găsi  AICI (pentru medici) sau AICI (pentru farmaciști).

Seria webinariilor despre vitamina D este încheiată printr-un webinar dedicat pacienților, cât și publicului larg, care a avut loc în data de 18 februarie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

•  Luna martie a fost “Luna zincului și vitaminei C”.

Webinarul dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății s-a desfășurat în data de 11 martie 2021. Medicii pot găsi înregistrarea AICI, iar farmaciștii AICI.

A fost urmat de webinarul dedicat publicului larg pe care l-am ținut în data de 18 martie 2021. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

“Luna magneziului” s-a desfășurat în luna aprilie.

Înregistrarea webinarului care s-a desfășurat în data de 15 aprilie 2021, fiind dedicat profesionștilor din domeniul sănătății, o poți găsi  AICI (pentru medici) sau AICI (pentru farmaciști).

Apoi, în data de 22 aprilie 2021, a urmat webinarul dedicat pacienților și publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

• Luna mai s-a intitulat “Luna acidului alfa lipoic”.

Webinarul dedicat medicilor și farmaciștilor s-a desfășurat în data de 6 mai 2021. Profesioniștii din domeniul medical pot găsi înregistrarea AICI, iar profesioniștii din domeniul farmaceutic pot găsi înregistrarea AICI.

Înregistrarea webinarului dedicat pacienților, care a avut loc în data de 13 mai 2021, o poți găsi AICI.

“Luna silimarinei” a încheiat campania educațională“Biofactori pentru sănătate”.

Ultimul webinar din această campanie dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății a avut loc în data de 10 iunie 2021. Medicii pot găsi înregistrarea AICI, iar farmaciștii AICI.

Apoi, în data de 17 iunie 2021, am ținut ultimul webinarul dedicat publicului larg. Înregistrarea o poți găsi  AICI.

Ne bucurăm că ați fost alături de noi în această campanie și că ați participat într-un număr atât de mare. Avem convingerea că ați investit eficient timpul dumneavoastră prin urmărirea acestor webinarii.

P.S. Rămâneți alături de noi și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube

Share This